Paikallinen Kiinteistöhuolto Sodankylässä

Tarjoamme kokonaisvaltaista kiinteistönhoitoa ja maanrakennusurakointia Sodankylän alueella ympäri vuoden.

Päivystämme 24h. Soita 040 359 2835

Kiinteistöhuolto

Huolehdimme asuin- ja liikekiinteistöjen piha-alueiden siisteydestä ja kunnosta ympäri vuoden. Kesällä leikkaamme nurmikon ja hoidamme istutukset. Talvisin teemme konelumityöt ja viimeistelemme työt käsin. Huolehdimme lisäksi hiekoituksesta. Teemme myös kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä pieniä korjaustöitä.

Kiinteistöhuoltotöiden laajuudesta sovimme asiakkaan kanssa ja otamme huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet. Ammattitaitoiset ja kokeneet kiinteistönhoitajamme ja nykyaikainen kalusto takaavat sen, että työt hoituvat tehokkaasti.

Kysy lisää

Maanrakennustyöt

Hoidamme ammattitaidolla monenlaisia kaivuutöitä ja maanrakennustöitä yhdistelmäkaivurilla ja pyöräkoneilla. Teemme esimerkiksi piha-alueiden ja nurmikoiden pohjatyöt. Maanrakennustyöt suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan tarpeen mukaan. Kysy meiltä lisää maanrakennuspalveluista.

Ota yhteyttä

Latu- ja reittihuolto

Meiltä löytyy 3 erilaista latu-, rinne- ja kelkkareittien ylläpitoon tarkoitettua konetta ja laitetta. Hoidamme tällä hetkellä Kommattivaaran hiihtokeskuksen latuverkostoa ja laskettelurinnettä. Lumipeitteen aikana teemme myös talviteitä ja muunlaisia tampparitöitä. 

Kysy lisää